Wollen plaid

Heeft u het vaak koud? Dan is een wollen plaid de juiste keuze! Door het fijn geweven wol krijgt u het snel behaaglijk warm. Tel daarbij het hoge comfort en zachtheid op en het is niet verwonderlijk dat wollen plaids erg populair zijn voor in de slaapkamer of op de bank. Uit decoratief oogpunt zijn plaids erg in trek als stijlvolle toevoeging op het interieur van de slaap- en woonkamer. Met een mooie collectie van hippe en trendy wollen plaids hebben wij een ruime keuze qua kleuren, motieven en designs online beschikbaar.

Wollen plaids voor in de slaapkamer en woonkamer

Wol is meestal gemaakt van schapenwol, waardoor het erg geschikt is als plaid voor in de winter tijdens het slapen. Wollen dekens worden dan ook het vaakst gebruikt in een slaapkamer. Al is het voor de mensen die het vaak koud hebben ook erg geschikt op de bank al kijkend naar uw favoriete serie of film. Door de temperatuurregulatie en isolerende kenmerken van wollen plaids is dit voor de echte koukleumen de juiste keuze. Naast comfort heeft een plaid van wol ook een decoratieve functie. Zo staat een plaid erg mooi op de bank en/of is het een mooie en stijlvolle toevoeging op het interieur van uw slaapkamer. Met een groot assortiment van wollen plaids in verschillende kleuren, motieven en designs vint u altijd een plaid die mooi opgaat in het interieur van uw slaap- en woonkamer.

Plaid van wol: Natuurlijk, duurzaam en zeer comfortabel

Wol is een natuurproduct en daardoor een erg duurzame manier van opwarmen. Het fijn geweven wol voelt heerlijk aan op de huid en zorgt snel voor de nodige warmte. Door de hoge isolatiewaarde wordt warmte vastgehouden. Wol is daarnaast erg soepel waardoor u aangenaam zult vertoeven onder een plaid van wol. De kenmerken van wol zorgen voor veel comfort en een behaaglijk gevoel. Ideaal om onder te slapen of tijdens het bingewatchen te zorgen voor een zeer behaaglijk gevoel. De wollen plaids zijn te vinden bij Plaidsale.nl in verschillende formaten. Wilt u een plaid voor uzelf of waar u samen met uw partner onder kunt liggen? Wij hebben het allemaal in onze plaid winkel.