Plaid groen

Matcht een plaid groen mooi in uw woonkamer of slaapkamer met het dekbed of bank? Dat komt goed uit, want Plaidsale.nl heeft een hippe en trendy collectie van groene plaids beschikbaar. Plaids worden tegenwoordig gezien als een populaire woonaccessoire die vaak gebruikt wordt als stijlvolle toevoeging. Tijdens frisse zomermaanden of koude wintermaanden is een plaid een musthave om het behaaglijk en comfortabel te hebben op de bank, in de slaapkamer of buiten. De groene plaids zijn beschikbaar in verschillende afmetingen, designs en motieven. Zo vindt u altijd een plaid groen die een stijlvolle aanvulling is op het interieur.

Groene Plaids; Mix van comfort en trendy woonaccessoire

De voornaamste reden dat u een plaid groen wilt aanschaffen is natuurlijk extra warmte en comfort tijdens frisse momenten op de bank of in bed. Tegenwoordig is het minstens zo belangrijk dat de plaid naadloos aansluit bij de kleuren van uw woon- en slaapkamer. Zo kunt u kiezen voor een plaid met een druk motief of juist een rustige groene kleur voor een rustgevend effect. Interieur designers zien een plaid als een musthave in elke woon- en slaapkamer en dat is niet zonder reden. Opgevouwen op de rand van het bed of gedrapeerd over de bank, een plaid groen vrolijkt elke kamer op. Dit mag uiteraard niet ten koste gaan van de comfort en warmte van de plaid. Met veel variatie qua groene plaids vindt u altijd een passende optie op uw interieur!

Plaid groen; Welke kies ik?

De keuze van de plaid groen is afhankelijk van het type materiaal en design. Design technisch ligt de keuze volledig bij u. Vanuit praktisch oogpunt is het aangeraden om rekening te houden met de verschillende voor- en nadelen van de verschillende groene plaids. De wollen, fleece en katoenen plaids zijn namelijk verschillend qua comfort en warmte. Hieronder vindt u meer informatie over de verschillende opties qua plaids.

Katoenen plaid groen

Groene katoenen plaids zijn misschien wel het meest populair. De populariteit heeft voornamelijk te maken met het feit dat een katoenen groene plaid gezien wordt als een vier seizoenen plaid die het hele jaar te gebruiken is. Perfect voor mensen die wat extra comfort en warmte wensen op koude momenten. De voordelen van een katoenen plaid zijn dat deze goed ventileert, erg sterk is en gewassen kan worden. Met een katoenen plaid groen kiest u voor een zeer duurzame optie. Met een groot assortiment van rustige en drukke motieven vindt u altijd een passende katoenen plaid groen.

Groene wollen plaids

Een groene wollen plaid is ideaal voor mensen die het s nachts of op de bank snel koud hebben. Wol is een natuurlijk product dat doorgaans gemaakt is van schapenwol. Hierdoor voelen de wollen plaids erg zacht aan op het lichaam en heeft u het al snel behaaglijk warm. Door de grote isolatie warmte zult u merken dat lucht vastgehouden wordt en de temperatuur reguleert wordt. Dit resulteert in een warm effect tijdens de frisse momenten. Een wollen plaid groen is daarnaast erg duurzaam door de lange levensduur. Zwaarder in gewicht dan katoen en fleece en de opname van vocht maakt een wollen plaid misschien wel meer geschikt voor in de slaapkamer dan de woonkamer. Op de bank kan een plaid snel vies worden. Wol is moeilijk te reinigen en sommige mensen kunnen last krijgen van allergieën. Qua wollen plaids in de kleur groen hebben wij veel verschillende mogelijkheden om uit te kiezen.

Fleece plaid groen

Fleece is zeer duurzaam en is multi inzetbaar in het huis of buiten. Door het lichte gewicht, de eenvoud van wassen en het waterafstotende effect is een fleece plaid groen erg geschikt voor buiten of voor kinderen die de plaid snel vies maken. Fleece plaids ziet u ook vaak terug op de bank of in bed als extra plaid tijdens koude nachten en avonden. De multifunctionaliteit maakt een groene fleece plaid een zeer populaire optie als duurzame manier van warmte en comfort. Bij Plaidsale.nl vindt u dan ook voor ieder interieur een passende fleece plaid groen.

Welk formaat plaid zoekt u?

In het ruime assortiment van plaids valt er naast motief en design ook te kiezen voor verschillende afmetingen van groene plaids. Plaids voor op de bank, voor kinderen en buiten zijn doorgaans kleinere varianten dan een plaid voor op bed. Hierbij speelt natuurlijk ook een rol of u de plaid alleen gebruikt of er één zoekt waarmee u samen met uw partner onder kan liggen. Geliefde formaten zijn: 170×130 cm, 180×120 cm, 200×150 cm en 150×125 cm.

Plaid groen kopen

Plaid groen kopen? Online treft u een ruime collectie van groene plaids. Wenst u een stijlvolle effen groene plaid of gaat u voor drukke motieven? Het is allemaal te vinden bij Plaidsale.nl! Zo vindt u altijd een trendy plaid die past bij uw interieur!