Plaid bed

Een plaid voor op bed biedt extra warmte tijdens koude nachten. Ideaal als extraatje bovenop uw normale dekens of als mooie stijlvolle toevoeging op het interieur van uw slaapkamer. Wilt u een plaid bed kopen? Bedenk dan vooraf wat soort plaid u wilt hebben. Zo moet de plaid mooi matchen met het dekbed, maar misschien wel belangrijker is dat u het juiste materiaal kiest. Katoenen en wollen bed plaids zijn het meest populair in de slaapkamer door de karakteristieke kenmerken van wol en katoen. De collectie van plaids voor op bed van Plaidsale.nl is erg ruim en biedt een grote verscheidenheid aan trendy kleuren, motieven en designs.

Bed Plaids; Comfort, warmte en trendy woonaccessoire

Naast comfort en warmte bieden is een plaid ook steeds vaker een hippe manier om uw slaapkamer op te leuken. Heeft u het s nachts vaak koud? Bed plaids worden voornamelijk gebruikt als aanvullende deken tijdens koude nachten. In de zomermaanden kan een plaid ook perfect fungeren als enige deken. Het kiezen van een plaid is een persoonlijke keuze. Let wel op dat u goed bedenkt van welk materiaal de plaid bed moet zijn. Wol is een natuurlijk product dat warmte vasthoudt, wat deze erg geschikt maakt voor in de winter. Katoenen bed plaids ventileren beter en is doorgaans anti-allergisch, waardoor het meer geschikt is bij warmere temperaturen of voor mensen die het liever s nachts wat frisser hebben. Dan zijn er ook nog overige materialen zoals dons en fleece die goed gebruikt kunnen worden als plaid in de slaapkamer. Door de meest trendy kleuren en designs van de bed plaids vindt u altijd een plaid die naadloos aansluit bij het interieur van uw slaapkamer.

Plaid bed; Welk formaat moet ik kiezen?

Het is afhankelijk van uw wensen welk bed plaid u moet kopen. Gebruikt u de plaid alleen of samen met uw partner? In onze plaid winkel hebben wij een ruim aanbod van verschillende formaten. Kleinere plaids matchen uit decoratief oogpunt vaak beter met uw slaapkamer, maar biedt logischerwijs minder warmte dan een grotere plaid bed. Zoekt u een plaid voor uw kinderen? Dan is het belangrijk dat u niet voor te groot gaat. Populaire formaten zijn: 170×130 centimeter, 180×120 centimeter, 200×150 centimeter en 150×125 centimeter.