Katoenen plaid

Met een katoenen plaid kiest u voor een plaid die geschikt is om het jaar door te gebruiken. Door het duurzame karakter zijn plaids van katoen erg sterk en ontstaat er weinig tot geen slijtage. Daarbij ventileren katoenen plaids goed wat ze erg geschikt maakt voor in de winter als extra dekentje in de slaapkamer of op de bank. Een plaid is een musthave als woonaccessoire en dient mooi te matchen met de woon- en/of slaapkamer design. Plaidsale.nl heeft katoenen plaids beschikbaar in verschillende afmetingen, kleuren, designs en motieven. Zo vindt u altijd een trendy en hippe katoenen plaid!

Katoenen plaid; Trendy en comfort

Gedrapeerd over de bank of netjes opgevouwen op de rand van uw bed, een plaid van katoen is zeer trendy. Niet voor niks ziet u plaids in verschillende hoedanigheden terugkomen in woonmagazines en bij interieurdesigners. Naast een stijlvolle woonaccessoire is comfort en warmte natuurlijk het belangrijkst als u besluit een katoenen plaid aan te schaffen. Katoen is een natuurproduct dat erg sterk is, wel zo handig aangezien u op de bank wel eens iets morst. De katoenen plaids kunnen dan ook gewoon in de wasmachine en droger. Bent u op zoek naar extra comfort tijdens koude wintermaanden of op een frisse zomeravond? Een plaid van katoen is geschikt voor alle seizoenen en is dan ook een echte vier seizoenen plaid. Tevens zijn katoenen plaids zeer goed geschikt voor kinderen door de goede ventilatie en de wasbaarheid, waardoor katoen zeer goed is voor mensen met een allergie. Tijdens het wassen van katoen worden namelijk huisstofmijten gedood.

Katoenen plaids beschikbaar in hippe kleuren of rustgevende motieven

Knalgeel of toch liever rustgevend grijs? De keuze welke kleur uw katoenen plaid moet zijn is natuurlijk afhankelijk van het interieur van uw woon- en/of slaapkamer. In slaapkamers wordt vaak gekozen voor rustige kleuren en motieven. In woonkamers zijn drukke motieven, hippe designs en heftige kleuren populairder. Bij XXX hebben wij plaids beschikbaar in bijna alle kleuren van de regenboog en trendy motieven en designs. Zo vindt u altijd een katoenen plaid die mooi matcht met het dekbed, bank of gordijnen.