Fleece plaid

Als trendy woonaccessoire komt een fleece plaid steeds vaker terug in woon- en slaapkamers. Niet alleen is een fleece plaid een stijlvolle toevoeging op uw interieur, maar ook ideaal bij lagere temperaturen als u het liever wat warmer heeft. Fleece is daarnaast perfect geschikt voor buiten in de tuin of terras. Fleece plaids zijn dus multi inzetbaar en de perfecte keuze als u een plaid zoekt die u veelvuldig kunt gebruiken en mooi matcht met uw interieur. Heeft u het s nachts vaak frisjes of wilt u meer comfort tijdens het kijken van uw favoriete serie of film? Kies dan voor een fleece plaid van Plaidsale.nl! Met een groot assortiment van plaids vindt u altijd een fleece plaid die mooi combineert met het interieur.

Fleece plaids op de bank, in bed of mee op reis

Erg sterk en duurzaam in gebruik zijn fleece plaids al snel de juiste keuze als u zoekt naar extra warmte. Door het goed ventilerende vermogen en lichte gewicht kunt u de plaid altijd en overal erbij pakken en maakt het zeer geschikt om mee te nemen op reis. Zeer comfortabel en zacht aanvoelend is dit de ideale partner voor binnen of buiten. S nachts kan vooral in de winter de temperatuur laag zijn, de één vindt dit prettig de ander heeft het liever wat warmer. Als je het s nachts vaak koud hebt, is het wel zo fijn dat je een extra dekentje erbij kunt pakken om het behaaglijker te hebben. Dit geldt ook al liggend of zittend op de bank. Door de zachtheid van fleece, de eenvoud van reinigen en dat fleece plaids geen water opnemen is dit de juiste keuze als u een sterke maar comfortabele plaid zoekt.

Fleece plaid, een stijlvolle woonaccessoire

Tegenwoordig is het minstens zo belangrijk dat plaids een decoratieve waarde hebben. Zo moet de kleur van een plaid in de woonkamer goed matchen met de bank, tapijt, schilderij of gordijnen en in de slaapkamer met het dekbed en muren. Gedrapeerd of opgevouwen, fleece plaids zijn een stijlvolle toevoeging op het interieur. Met een groot assortiment van fleece plaids in verschillende kleuren, motieven en designs hebben wij altijd de perfecte match beschikbaar. Zoekt u een hippe kleur, neutrale kleur of wilt u liever een druk motief of design? U vindt het allemaal in onze winkel. De fleece plaids zijn beschikbaar in verschillende formaten, zodat u altijd een ruime keuze heeft aan plaids voor in uw woonkamer, slaapkamer of tuin.